............................................
Mandag d. 22/4: Svensk pølseret med salat
Tirsdag d. 23/4: Dansk bøf eller stegt lever med bløde løg
Onsdag d. 24/4: Enebærkylling med mos
Torsdag d. 25/4: Krebinetter med stuvet grønt
Fredag d. 26/4: Pasta Carbonara med salat
Lørdag d. 27/4: Græsk bøf med tzatziki
Søndag d. 28/4: Flæskesteg med rødkål
............................................
Mandag d. 29/4: Tarteletter med høns i asparges
Tirsdag d. 30/4: Frikadeller med rødkål
Onsdag 1/5: Kylling a la toscana
Torsdag d. 2/5: Kogt torsk med sennepssauce
Fredag d. 3/5: Spareribs med pommes fritter og salat
Lørdag d. 4/5: Pariserbøf med pommes fritter
Søndag d. 5/5: Benløse fugle med surt
............................................